wyszukiwanie zaawansowane
» » » Dzika fermentacja
Dzika fermentacja

Dzika fermentacja

Wydawnictwo: Vivante
Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia! Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor „The New York Times” powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego jedzenia – ze świeżym spojrzeniem, jeszcze większym entuzjazmem i rozszerzoną wiedzą z na…
zobacz cały opis

Cena: 32,93 zł

Cena katalogowa: 49,90 zł

Oszczędzasz: 34%

Ilość: egz.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

Dostępność:Dostępny

Czas wysyłki:24 godziny

Koszt wysyłki:od 3,99 zł  Dostępne formy wysyłki:Odbiór osobisty - odbierz za darmo w jednym z 30 punktów odbioru! - 0,00 zł
Kurier - 10,00 zł
InPost Paczkomaty24 - 5,99 zł
Paczka w RUCHU - 3,99 zł

Kod EAN:9788365601582

Stan:Nowy

 Dostępne formy wysyłki:Odbiór osobisty - odbierz za darmo w jednym z 30 punktów odbioru! - 0,00 zł
Kurier - 10,00 zł
InPost Paczkomaty24 - 5,99 zł
Paczka w RUCHU - 3,99 zł
  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia! Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor „The New York Times” powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego jedzenia – ze świeżym spojrzeniem, jeszcze większym entuzjazmem i rozszerzoną wiedzą z na temat tajników fermentacji na całym świecie. Od czasu premiery pierwszej książki, Katz inspiruje ludzi do zamiany ich kuchni w laboratoria, gdzie mogą wyrabiać prawdziwe cuda: kiszone warzywa, fermentowane sery i jogurty, chleby na zakwasie i wiele innych. Ta książka wprowadzi cię w zupełnie nowy świat smaków i korzyści zdrowotnych z fermentowanych produktów spożywczych. Znajdziesz w niej przepisy m.in. na kwas truskawkowy, koreańskie kimchi, czy afrykańskie piwo z sorgo. Tradycyjne receptury są dostosowane do najnowszych trendów. Zainspirowały one szefów kuchni czterogwiazdkowych restauracji i kucharzy amatorów. Sięgnij po tę książkę i rozpocznij osobistą rewolucję w twojej własnej kuchni! ___ Ten facet jest prawdziwą gwiazdą rocka na scenie kulinarnej. – „The New York Times” Sandor Katz to prawdziwy król fermentacji. – Sally Fallon Morrell, prezes The Weston A. Price Foundation
AutorzyKatz Sandor Ellix
WydawnictwoVivante
Rok wydania2017
Liczba stron328
OprawaMiękka ze skrzydełkami
Format16.5x24.0cm

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Napisz recenzję
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

Oprogramowanie sklepu shopgold.pl